تاثیر عسل بر لکنت زبان کودکان چگونه است؟

مرکز نورولند
بروزرسانی: ژانویه ۲۰۲۲
مدت مطالعه: ۹ دقیقه

تاثیر عسل بر لکنت زبان کودکان چگونه است؟ این پرسش بسیاری از خانواده هایی هست که به ما مراجعه می کنند. پاسخ به این پرسش بسیار مفصل است اما ما سعی می کنیم در این مقاله بصورت مختصر درباره این تاثیر صحبت کنیم.

انسان ها در زندگی اجتماعی خود معنا پیدا می کنند از این رو آنها همواره در حال تلاش برای برقراری ارتباط با محیط پیرامون خود هستند. یکی از اصلی ترین شیوه های برقراری ارتباط، گفتگو کردن و تکیه بر قدرت تکلم است. متاسفانه قدرت تکلم برخی از افراد بنا بر دلایلی با مشکلاتی مواجه می شود به طوری که فرد توان ادای پیوسته جملات را ندارد.

این مشکل که با نام لکنت زبان شناخته می شود با تکرار یا قفل بر روی یک هجا خود را نشان می دهد. درمان های مختلفی برای این مشکل در نظر گرفته شده است اما مصرف برخی از محصولات و داروهای طبیعی می تواند به روند درمان سرعت بخشد یا برخی از آن ها از سرعت درمان می کاهند. از این رو در این مقاله به بررسی اثر عسل بر لکنت زبان پرداخته شده است. 

خواص درمانی عسل

در طب سنتی عسل دارای نقش تقویتی و درمانی بسیاری است به همین دلیل مصرف روزانه آن همواره توصیه می شود. علت اثر درمانی این ماده طبیعی به ترکیبات آن بر می گردد. در ترکیبات عسل می توان شاهد انواع عناصر طبیعی و شناخته شده مفید برای بدن اعم از کروم، کلر، آهن، فسفر، منیزیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، سیلیس، سدیم، روی، کلسیم، مس، گوگرد، پتاسیم بود.

همچنین آنزیم های موجود در این ماده طبیعی می تواند به روند متابولیسم بدن سرعت بخشد. تمامی موارد ذکر شده در کنار وجود اسید های کافئیک، پروتوکاتکوئیک، لولیک و گالیک منجر به افزایش خواص درمانی عسل شده است. از این رو عسل در درمان انواع بیماری ها از جمله لکنت زبان موثر واقع می شود.

بسیار دیده شده که مصرف یک ماده غذایی باعث بهبود یک وضعیت در کودکان می شود برای مثال برای کودکان بیش فعال خوردن مواد غذایی پر کالری مانند شکلات می تواند باعث پرتحرکی آن ها شود و قطع مصرف آن باعث کاهش انرژی کودک و کنترل پذیر یا درمان پذیر بودن کودک می شود.

اینکه عسل بر روی لکنت کودکان تاثیر مثبت یا منفی دارد بصورت کامل به اثبات نرسیده است. احتمال دارد عسل در برخی افراد تاثیرات مثبتی داشته باشد که این تاثیرات خود را در بهبود لکنت زبان نشان دهند. به همین دلیل نمی توان برای تاثیر مثبت عسل بر لکنت، یک قانون کلی صادر کرد.

بهترین و کامل ترین روش درمان لکنت زبان ریشه یابی و درمان علمی آن است. لکنت زبانی که از طریق مشکلات عصب و عضله در کودک به وجود آمده با روش های علمی قابل درمان است و عسل کمترین تاثیر درمانی بر روی روشی که گفته شد دارد.

با در نظر گرفتن این نکته که عسل می تواند بر روی افراد مختلف تاثیر مثبت و منفی داشته باشد، البته توجه داشته باشید که روش های سنتی درمان اختلال در کودکان پیشنهاد اول ما نیست اما در قسمت پائین ما به معرفی چند روش درمان لکنت زبان در طب سنتی می پردازیم.

شیوه های بیان شده استفاده از عسل برای درمان لکنت زبان

روش اول: یکی از مرسوم ترین شیوه های استفاده از عسل، ترکیب کردن آن با آویشن شیرازی است. استفاده از این ترکیب در هنگام صبح و به وقت ناشتا گفته شده که می تواند به درمان لکنت زبان کمک کند. 

روش دوم: از دیگر ترکیباتی که احتمال می دهند به درمان لکنت زبان کمک کند، ترکیب ۵ مثقال عاقرقرحا، ۵ مثقال تخم گشنیز، ۵ مثقال تخم خرفه، ۵ مثال زبان گنجشک در یک لیوان عسل است. 

روش سوم: استفاده از ترکیب یک قاشق غذاخوری عسل با چند قطره اسانس اسطوخودوس است. این ترکیب با برطرف کردن ورم زبان احتمال دارد بتواند روند گفتار را تسهیل ببخشد. 

روش چهارم: ترکیب کردن ۲۰ گرم ریشه ریحان با ۷۵۰ گرم عسل و مصرف هر ۸ ساعت یکبار آن احتمالا می تواند روند درمان لکنت زبان را سرعت بخشد. 

روش پنجم: ترکیب ۲۵ گرم سعد کوفی و ۹ تار زعفران و  ۲۵۰ گرم عسل شاید مفید واقع شود. 

روش ششم: استفاده مستقیم از عسل و مالاندن آن بر روی زبان یکی دیگر از راه هایی است که گفته شده که می تواند به کاهش التهاب زبان و بهبود گفتار کمک کند. 

در نهایت بایستی گفت درمان هر اختلال در کودکان دارای یک پنجره زمانی است که درمان بین سنین ۴ تا ۸ سال بیشتر می تواند به کودک کمک کند. درمان در این بازه کم هزینه تر و پربازده تر است.

مشاوره آنلاین

شما می توانید از طریق فرم زیر مشکل کودک خود را با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در با توجه به زمان مقتضی با شما تماس بگیرند.

افزودن دیدگاه جدید