تاثیر آویشن بر لکنت زبان کودکان چگونه است؟

مرکز نورولند
بروزرسانی: ژانویه ۲۰۲۲
مدت مطالعه: ۹ دقیقه

تکرار اصوات و یا طولانی تر کردن صداها از نشانه های بارز لکنت زبان است. این وقفه غیر معمول منجر به ناپیوستگی کلام و طولانی شدن ادای کلمات می شود. وجود بار روانی حاصل از این بیماری و عدم درک اطرافیان به این بیماری شدت می بخشد. در بسیاری از افراد لکنت زبان در اثر عوامل وراثتی ایجاد می شود.

اما این مشکل ممکن است از یک شوک ناگهانی و یا احساس ترس نیز حاصل شود. درمان های بسیاری برای این اختلال گفتاری در نظر گرفته شده است که مهمترین آنها گفتار درمانی است. اما در کنار درمان های پزشکی استفاده از برخی گیاهان دارویی نیز می تواند مفید واقع شود. از این رو این مقاله به بررسی اثر آویشن بر درمان لکنت زبان پرداخته است. 

آشنایی با خواص آویشن

آویشن یکی از بهترین و در دسترس ترین داروهای گیاهی است. این گیاه از گذشته های دور تا به امروز جایگاه ویژه ای در طب سنتی داشته است. وجود ترکیبات تیمول و کارواکرول به این گیاه خاصیت ضد عفونی کننده بخشیده است. به همین دلیل مصرف آن در عفونت های تنفسی بسیار متداول است. این گیاه دارای مزاج گرم است و می تواند به برطرف کردن سردی بدن کمک کند.

به طور کلی گیاه آویشن برای درمان بیماری های گوناگونی همچون فشار خون، مشکلات ریوی و ... مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین استفاده از آن به درمان چربی و فشار خون کمک می کند. 

درمان لکنت زبان با آویشن

لکنت زبان از جمله اختلالاتی است که در اثر تنش عصبی شدت می یابد. همچنین طب سنتی معتقد است که علت رخ دادن آن می تواند به سردی زبان مربوط شود. با توجه به اینکه آویشن طبع گرمی دارد و همچنین مصرف آن التهابات بدن از جمله التهابات زبان را کاهش می دهد، مصرف آن برای درمان لکنت زبان توصیه می شود.

لازم به ذکر است زمانی این شیوه درمان اثرگذار است که لکنت زبان به سردی زبان مربوط شود در بسیاری از مواقع گرمی مغز ممکن است علت این مشکل باشد در این صورت مصرف آویشن توصیه نمی شود.  شیوه های مصرف گوناگونی برای اثر بخشی آویشن در نظر گرفته شده است که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره کرد: 

  • دم کردن آویشن و مصرف روزانه آن می تواند علاوه بر آرامش روان منجر به درمان لکنت زبان شود. بهتر است در این ترکیب نیز عسل مورد استفاده قرار گیرد زیرا عسل نیز از جمله مواد موثر برای درمان لکنت زبان است. 
  • از دیگر ترکیب های موثر در درمان لکنت زبان استفاده از زیره سیاه، آویشن، زیره سبز و نمک به صورت همزمان است. 
  • در بسیاری از مواقع می توان آویشن پودر شده را نیز به عنوان چاشنی سالاد و غذا مورد استفاده قرار دارد. 

در نهایت باید گفت اگرچه مصرف آویشن به عنوان یک گیاه طبیعی فاقد عوارض جانبی است اما بدون شک زیاده روی کردن در مصرف می تواند با عوارض جبران ناپذیری همراه باشد. همچنین بهره بردن از داروهای گیاهی به معنای توقف روند گفتار درمانی نیست. در واقع درمان های سنتی تکمیل کننده درمان های پزشکی هستند. 

مشاوره آنلاین

شما می توانید از طریق فرم زیر مشکل کودک خود را با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در با توجه به زمان مقتضی با شما تماس بگیرند.

افزودن دیدگاه جدید