تاثیر دارچین بر لکنت زبان کودکان چگونه است؟

مرکز نورولند
بروزرسانی: ژانویه ۲۰۲۲
مدت مطالعه: ۹ دقیقه

لکنت زبان نوعی اختلال گفتاری است که در سنین پایین خود را نشان می دهد. این اختلال اصولا ریشه وراثتی دارد اما گاهی اوقات نیز ممکن است در اثر شوک و یا ترس به وجود آید. لکنت زبان نوعی گرفتگی زبان است که در آن فرد نمی تواند به صورت مستمر جملات خود را ادا کند. در واقع افراد مبتلا به این اختلال یک هجا را بیش از اندازه می کشند و یا تکرار می کنند.

برای درمان این اختلال مراجعه به متخصصین گفتار درمانی الزامی است زیرا آنها با تمرینات مختلف می توانند این مشکل را مرتفع کنند. اما در کنار درمان های پزشکی، درمان های سنتی نیز وجود دارد. درمان های سنتی بر مبنای باید و نباید های غذایی شکل گرفته است. یکی از مواد خوراکی پیشنهادی برای درمان لکنت زبان، دارچین است. از این رو این مقاله به بررسی اثر دارچین بر لکنت زبان پرداخته است.

جایگاه دارچین در طب سنتی

دارچین نوعی ادویه است که از پوست درخت دارچین تهیه می شود. این ادویه پرکاربرد به علت خواص درمانی بالای خود مورد توجه طب سنتی واقع شده است. دارچین حاوی مقادیر زیادی فیبر، منگنز، کلسیم، آهن، ویتامین کا و آنتی اکسیدان است. به همین دلیل از این ادویه برای درمان التهابات، کاهش ریسک بیماری های قلبی، پیشگیری از دیابت، جلوگیری از سرطان و ... استفاده می کنند.

همچنین استفاده از این ادویه عملکرد مغز را بهبود می دهد به همین دلیل بسیاری آن را موثر در تقویت حافظه می دانند. علاوه بر موارد ذکر شده از این ادویه برای درمان بیماری های ویروسی، باکتریایی و قارچی استفاده می کنند زیرا دارای خاصیت ضد عفونی کننده است. دارچین را می توان به صورت پودر و یا چوب در انواع نوشیدنی ها و غذا ها استفاده کرد و از خواص آن بهره برد.

درمان لکنت زبان با دارچین

در طب سنتی اعتقاد بر این است که اگر طبع بدن بیش از اندازه سرد یا گرم شود خود را با بیماری های مختلفی نشان می دهد. در همین راستا برای لکنت زبان دو علت زیر را مطرح کرده است:

  • افزایش سردی زبان
  • افزایش گرمی سر

اگر علت لکنت زبان افزایش گرمی سر تشخیص داده شود استفاده از مواد غذایی با طبع سرد توصیه می شود. اما اگر علت آن به سردی زبان مربوط باشد استفاده از مواد طبع گرم توصیه می شود. با توجه به اینکه طبع دارچین گرم است از آن برای درمان لکنت زبان استفاده می کنند. لازم به ذکر است زمانی مصرف دارچین توصیه می شود که علت لکنت زبان، سردی زبان باشد.

در واقع کارشناسان طب سنتی معتقدند سردی زبان با شل شدن ماهیچه های آن همراه است به همین دلیل زبان نمی تواند به خوبی در دهان گردش پیدا کند. همانطور که گفته شد شیوه های درمانی توصیه شده در طب سنتی مورد تایید علم پزشکی نیست اما می توان از آنها به عنوان شیوه های کمکی بهره برد. همچنین استفاده از تجویزهای طب سنتی نباید موجب توقف روند گفتار درمانی شود.

گفتار درمانی یکی از بهترین و به صرفه ترین شیوه های درمان لکنت زبان است. در نهایت باید گفت افزایش استرس منجر به شدت یافتن لکنت زبان می شود بنابراین در مواجه با افراد مبتلا به این اختلال باید صبر و حوصله بسیاری خرج داد.

مشاوره آنلاین

شما می توانید از طریق فرم زیر مشکل کودک خود را با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در با توجه به زمان مقتضی با شما تماس بگیرند.

افزودن دیدگاه جدید