بسیاری از خانواده ها در مراجعه به نورولند از ما می پرسند که تاثیر بستی بر لکنت زبان کودکان چگونه است. هنوز بصورت قطعی تاثیر بستنی بر لکنت زبان به اثبات نرسیده است. اما مهم ترین نکته این است که احتمال دارد بستی بر روی برخی کودکان تاثیر مثبت یا منفی داشته باشد.
اینکه خوراکی ها بر کودکان تاثیرات مختلف می گذارند تائید شده است اما تاثیر آن ها بر لکنت زبان هنوز بصورت جدی مورد بررسی قرار نگرفته است. به دلیل اینکه قسمت عمده ای از علت های لکنت زبان بصورت علمی مشخص شده است و برای هر علت هم یک روش درمانی قطعی و ثابت شده وجود دارد، تاثیرات عوامل مختلف مثل بستنی، عسل و ... خیلی مورد بررسی قرار نگرفته اند ولی ما سعی می کنیم در این مقاله بصورت مختصر چند نکته درباره بستی و لکنت زبان را برای شما عزیزان بررسی کنیم.
لکنت زبان چیست؟ لکنت زبان نوعی اختلال گفتاری است که در آن فرد نمی تواند پیوستگی سخن خود را حفظ کند. افراد مبتلا به این اختلال به صورت ناخودآگاه بر روی یک کلمه تاکید بیشتری می کنند. این مشکل علاوه بر اینکه گفتگو کردن را برای آنها به امری دشوار و پیچیده تبدیل می کند منجر به کاهش اعتماد بنفس آنها نیز می شود.
بدون شک بهره گرفتن از کمک های گفتار درمانی می تواند به روند بهبود این اختلال کمک کند. اما در کنار درمان های پزشکی استفاده از درمان های سنتی نیز ممکن است مفید واقع شود. در واقع طب سنتی بر اساس شرایط حاکم بر بدن محدودیت هایی در خوردن و نوشیدن ایجاد می کند که منجر به برطرف کردن ریشه ای بسیاری از مشکلات از جمله لکنت زبان می شود.
بررسی ارزش غذایی بستنی
بستنی یکی از خوراکی های محبوب فصول گرم است که با کم کردن عطش درونی به محبوبیت بسیاری دست یافته است. این خوراکی لذیذ اگرچه با فراورده های لبنی ساخته می شود اما به واسطه وجود مواد مضری همچون شکر، قندهای مصنوعی، خامه، اسانس های شیمیایی، طعم دهنده ها و ..... استفاده از آن می تواند سلامت بدن را با خطر مواجه کند.
علاوه بر این در طب سنتی مصرف این ماده غذایی توصیه نمی شود زیرا مصرف انواع بستنی ها طبع را به بلغمی عمیق (سردی و تری) تغییر می دهد. بلغمی شدن طبع با بیماری هایی همچون نازایی، ناراحتی های عصبی (سردرد) ، ام اس، مشکلات ریوی، بیحالی، خستگی، لکنت زبان، درد مفاصل و ... همراه است. در واقع سرد شدن دستگاه گوارش نیز مانند گرم شدن بیش از اندازه آن با مشکلاتی همراه است.
بستنی چه تاثیری بر لکنت زبان دارد
طب سنتی معتقد است لکنت زبان می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها سردی بیش از اندازه زبان است. این سردی تحت تاثیر مشکلات روحی و تنش های اطراف نیز شدت می یابد. به همین دلیل فرد مبتلا به اختلال لکنت زبان به وقت ناراحتی مشکلش حادتر می شود. اگر ریشه لکنت زبان به سردی زبان مربوط باشد لازم است که مصرف مواد غذایی سرد به حداقل ممکن رسد. بستنی از جمله مواد غذایی است که طبع سرد دارد و خوردن آن می تواند مشکل لکنت زبان را تشدید کند. بنابراین در جهت درمان بیماری لکنت زبان باید مصرف بستنی کاهش یابد و یا قطع شود.
در درمان اختلال گفتاری لکنت زبان ریشه یابی این مشکل در اولویت قرار دارد. در بسیاری از مواقع ممکن است علت لکنت زبان به گرمی بیش از اندازه مغز مربوط باشد. در این صورت مصرف بستنی نه تنها مضر نیست بلکه می تواند مفید واقع شود. در نهایت باید گفت درمان تمامی بیماری ها به خصوص لکنت زبان را باید به دست متخصصان این حوزه سپرد.
برای جمع بندی نهایی بایستی گفت، درمان لکنت در کودکان دارای یک بازه سنتی یا یک پنجره زمانی است هرچقدر سریع تر نسبت به لکنت در کودکان عکس العمل نشان داده شود درمان هزینه زمانی و مالی کمتری را به خانواده تزریق کرده و کودک نیز کمتر دچار چالش می شود. این نکته را می توانیم با تضمین بگوئیم که تمام روش های درمان بدون دارو و علمی لکنت زبان در کودکان شناخته شده است.
شما می توانید از طریق فرم زیر مشکل کودک خود را با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در با توجه به زمان مقتضی با شما تماس بگیرند.
افزودن دیدگاه جدید